VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 10.11.2020.
DAN PRIMIRJA: Ko ne radi a ko dežura?

Zbog državnog praznika Dana primirja 11. novembra, sve javne službe i institucije neće raditi, ipak u službama koje moraju da rade organizovana su dežurstva.

U Domovima Zdravlja u Staroj i Novoj Pazovi organizovaće se dežurstvo lekara opšte prakse u periodu od 8 do 14 časova, a odelenje pedijatrije dežuraće samo u Staroj Pazovi od 8 do 14 časova. Dežurne apoteke Doma zdravlja pratiće rad službi opšte medicine u Staroj i Novoj Pazovi od 8 do 14 časova.

Kovid ambulanta radiće samo u Staroj Pazovi u periodu od 8 do 14 časova, laboratorija za serološke testove u periodu od 8 do 12 časova, a rentgen sutra neće raditi.

Hitna služba na sva tri punkta vršiće dežurstva 24 sata.

Iz saobraćajnog preduzeća „Lasta“ potsećaju građane da će u sredu raspored polazaka biti po nedeljnom redosledu vožnje.

JKP „Čistoća“ Stara Pazova u sredu neće odnositi smeće po rasporedu za taj dan već će samo dežurati, jedino će se prazniti polupodzemni kontejneri kao i mali kontejneri od 1,1 kubik.

U slučaju kvara na vodovodnoj mreži građani mogu pozvati dežurnu službu JKP „Vodovod i kanalizacija“ na broj telefona 022/310-330.

JP „Pošta“ Stara Pazova neće raditi 11. novembra kao ni banke.

Narodna biblioteka „ Dositej Obradović“ obaveštava čitaoce da neće raditi na državni praznik.