VESTI: U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U četvrtak u Beloj zgradi u Staroj Pazovi od 11 do 12 deca iz Stare Pazove i Golubinaca i u petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Gimnazijalci organizovali Uskršnji bazar • U četvrtak prva utakmica finala plejofa između odbojkašica Jedinstva i TENT-a • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 21.01.2021.
AKADEMIJA OXFORD STARA PAZOVA Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

Ukoliko želite da naučite strani jezik, nije bitno koliko godina imate, već je najvažnije da imate želju za sticanjem novih veština, a zatim i da pronađete odgovarajuću školu stranih jezika, koja će ispuniti vaša očekivanja.

Škola stranih jezika Akademije Oxford Stara Pazova na prvom mestu brine o kvalitetu nastave, a zatim nudi i pristupačne cene, i nema sumnje da je upravo ona pravi izbor. Važno je da napomenemo da svakoga ko bude upisao kurs stranog jezika, kao i bilo koji drugi nagrađujemo, odnosno da omogućavamo da između 10 onlajn kurseva izabere jedan, koji će potpuno besplatno moći da pohađa.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

Naša škola organizuje edukacije u skladu sa pravilima, koja navodi CEFR (The common European framework for languages). Reč je o takozvanom Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike, prema čijim pravilima postoji ukupno 6 nivoa edukacije.

Početni nivoi A1 i A2. Srednji nivoi B1 i B2. Napredni nivoi C1 i C2.

Kako smo na početku napomenuli, svakom novom polazniku na raspolaganju su besplatni onlajn kursevi. Njihove teme, koje pomažu u funkcionisanju svakodnevnog života su vrlo zanimljive, što znači da će svaki kandidat imati na raspolaganju dosta mogućnosti i pronaći će edukaciju, koja će mu pomoći da unapredi svoju svakodnevnicu. Teme koje možete izabrati za besplatnu obuku su:

1. Organizacija učenja
2. Upravljanje vremenom
3. Kreativno pisanja za decu
4. Tehnike pamćenja
5. Veštine prezentovanja
6. Mape uma
7. Kreativno pisanje
8. Brzo čitanje
9. Pisanje za web/blog
10. Poslovna komunikacija


Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika

U toku je upisivanje svih zainteresovanih polaznika na kurseve engleskog i nemačkog jezika, tako da je pravo vreme da se prijavite.Nastava za sve kurseve jezika je usklađena sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike, koji je poznat kao CEFR (The Common European Framework for languages).

Svima koji su zainteresovani je omogućeno da se prijave direktno u našoj poslovnici u Staroj Pazovi, čije se prostorije nalaze na adresi Ćirila i Metodija 15/18 TC City. Prijavu je moguće izvršiti i elektronskim putem na mejl adresu starapazova@akademijaoxford.comili se prijavitiputem telefona 060/ 022 3042.

Radno vreme škole je radnima danima od 08 do 21 časova, i subotom od 09 do 14 časova.

Trebalo bi da pomenemo i to da se sva pravila, odnosno epidemiološke mere, koje su trenutno propisane poštuju u potpunosti,te se u skladu sa njima i organizuje nastava.