VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 25.01.2021.
U staropazovačkoj opštini vakcinisano 1000 ljudi, zbog velike navale vakcinisaće se samo prijavljeni preko eUprave

"Nove količine vakcine stižu, apelujemo na građane da se prijavljuju za imunizaciju putem eUprave ili broja telefona 0800 222 334."- kaže za RTV Stara Pazova Dr Duško Koldžić, epidemiolog lokalnog Doma zdravlja.

Zbog „mirne“ epidemiološke situacije u staropazovačkoj opštini rad kovid ambulanti u Krnješevcima i Surduku je obustavljen, a pacijente sa simptomima korona virusa trenutno prima samo kovid ambulanta u Staroj Pazovi, u kojoj lekari i medicinsko osoblje rade u dve smene – dve ekipe prepodne, jedna ekipa popodne.

Na dnevnom nivou pregledaju ispod stotinu pacijenata, od toga desetak osoba i bude inficirano Kovidom 19.

Već drugu nedelju protiče vakcinacija građana staropazovačke opštine. Oko hiljadu osoba primilo je najpre Fajzerovu, a ovih dana i kinesku vakcinu.

U Domu zdravlja "Dr Jovan Jovanović - Zmaj" vakcinu su primili i sugrađani koji su prethodnih dana dolazili i koji su želeli da se vakcinišu iako nisu na spisku eUprave. Danas se očekuju nove količine kineske vakcine iz Sremske Mitrovice namenjene lokalnom stanovništvu za dalju imunizaciju.