(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Info 22.04.2021.
Stara Pazova
IN MEMORIAM dr Grujica Milojević (1948 – 2021)

Danas je u 73. godini preminuo dr Grujica Milojević, specijalista pedijatrije i violinista. Kao dete vojnog lica detinjstvo proveo u više gradova bivše Jugoslavije. Nakon završene Gimnazije u Beogradu diplomirao je na Medicinskom fakultetu 1974. godine. Od 1977. godine radi pri Domu zdravlja „Jovan Jovanović – Zmaj“ u Staroj Pazovi. Kolege ga pamte kao vrhunskog pedijatra a sugrađani kao svetao primer lekarske etike i posvećenosti svakom pacijentu u svako doba dana i noći. I kao lekar i kao čovek odavao je utisak vrlo sposobne i izrazito dobrodušne osobe.


Pored medicine velika ljubav mu je bila i violina pa je završio i srednju muzičku školu „Stanković“ u Beogradu. Pored klasične muzike bio je izvođač i narodnih melodija.  Svirao je u AKUD „Branko Krsmanović“ u Beogradu, KUD-u „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi, KUD-u „Branko Marković“ u Surduku i Ansamblu „Dukat“ u Staroj Pazovi. Bio je i član više ansambala narodne i starogradske muzike. U penzionerskim danima svirao u orkestru Srpskog lekarskog društva.


Zadužio je lokalnu sredinu i kao lekar i kao kulturni radnik. Iza sebe je ostavio suprugu Jelenu, sinove Radeta i Miloša i unuka Nikolu. Građanima opštine Stara Pazova ostaće u najlepšem sećanju. Datum sahrane biće naknadno određen. Neka mu je večna slava i hvala Vam, Doktore, za sve!