(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar i pokrajinski sekretar za poljoprivredu u poseti Staroj Pazovi • U ponedeljak suzbijanje larvi komaraca sa zemlje, preparati nisu opasni za pčele • COVID 19: Vakcinacija daje rezultate, u staropazovačkoj opštini svega 4 novozaražena • U utorak u zgradi opštine od 10.00 sastanak sa predstavnicima JVP "Vode Vojvodine" u vezi naknade za odvodnjavanje • Novopazovčani na humanitarnom bazaru sakupili 260.000 dinara za malu Taru Đokić • Predstava "Brakolomije" nasmejala publiku u Staroj Pazovi, već u ponedeljak komedija "Šta ćemo sad?" u Starim Banovcima • U nedelju akcija dobrovoljnog davanja krvi u Novoj Pazovi • Dunav igra protiv Radničkog, Jedinstvo gostuje u Subotici, a Omladinac dočekuje ekipu Kozare • OK Jedinstvo tehnički organizator juniorskog prvenstva Srbije za odbojkašice • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo, temperatura od 11 do 23 stepena
Info 29.04.2021.
Stara Pazova
Radno vreme službi u toku praznika

Pravoslavni vernici imaće pet neradnih dana za uskršnje i prvomajske praznike, a ukoliko su zaposleni na posao neće ići od petka 30. aprila do srede 4. maja, odlučilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pošto ove godine Praznik rada pada u subotu, a Vaskrs se proslavlja u nedelju 2. maja, to znači da će se građani Srbije koji slave Vaskrs po julijanskom kalendaru, pet dana odmarati.


Radno vreme službi Doma zdravlja DR''J.J.Zmaj'' St. Pazova za vreme državnih praznika od 30.04.-04.05.2021. je sledeće:


- Služba opšte medicine i dežurne apoteke radiće od 08-14h i to u Staroj Pazovi, Novoj Pazovi i Starim Banovcima.


- Pedijatrija u Staroj Pazovi dežuraće od 08-14h.


- COVID ambulanta u Staroj Pazovi tokom praznika radiće od 07-13h.


- Punkt za vakcinaciju protiv SARS-CoV2 u prostorijama bazena između Stare i Nove Pazove dežuraće  u skladu sa rasporedom vakcinacije dobijenim od E-uprave


Saobraćajno preduzeće Lasta Srem Stara Pazova tokom nastupajućih praznika od petka do utorka primenjivaće nedeljni raspored polazaka autobusa. Od srede 5.maja putnike će prevoziti po ustaljneom rasporedu.


JKP Vodovod i kanalizacija takođe neće raditi, a građani eventualne kvarove mogu prijaviti na dežurni broj telefona 022-310-330.


JKP Čistoća neće raditi od Velikog petka do utorka, od srede sve radne jedinice Čistoće radiće normalno. Pijace u staropazovačkoj opštini u petak i subotu, u Golubincima, Banovcima i Vojki radiće redovno, dok će na Uskrs pijačni prostori biti zatvoreni.


Tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika, filijale većine banaka u staropazovačkoj opštini  neće raditi 30. aprila (Veliki petak), 1. maja (Velika subota), 3. maja (prvi dan Uskrsa), kao i 4. maja (Praznik rada). Prvi radni dan nakon praznika je sreda, 5. maj.


Prema kalendaru Ministarstva prosvete, prolećni odmor za đake počinje 30. aprila i završava se 9. maja.


Zbog predstojećih praznika narodna biblioteka Dositej Obradović neće raditi od petka 30.aprila do 4.maja 2021.godine. Prvi radni dan posle praznika je sreda 5.maj.