(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Info 05.05.2021.
Stara Pazova
Radovi na auto-putevima kod Šimanovaca i Beške

Radovi na deonici petlja Šimanovci - petlja Pećinci


 Do petka, 7. maja, u toku obdanice, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Šimanovci - petlja Pećinci, smer Beograd - Šid. 


U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.


 


 Radovi na deonici petlja Pećinci - petlja Šimanovci


 Do ponedeljka, 31. maja, u toku obdanice popravljaće se zaštitna ograda na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Pećinci - petlja Šimanovci, smer Šid - Beograd.


U toku radova, koji će se sukcesivno pomerati po jedan kilometar dnevno, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.


 


Radovi na deonici petlja Beška - petlja Inđija


Danas, 5. maja popravlja se zaštitna ograda na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Beška - petlja Inđija, u oba smera.


 Radovi se izvode u pokretu, u toku obdanice. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna ili zaustavna saobraćajna traka, u zavisnosti u kojoj će se traci izvoditi radovi.