(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Šest dana uzastopce bez registrovanih novih zaraženih u opštini Stara Pazova • Vakcinalni punk se sa Pazovačkih bazena premešta u Centar za prevenciju u centru Stare Pazove • Irina Nešić učenica generacije u Tehničkoj školi u Staroj Pazovi • Maja Mihajlović učenica generacije u Ekonomskoj školi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 33 stepeni.
Info 10.05.2021.
Stara Pazova
Povređena žena na pešačkom prelazu kod Sokolskog doma u Staroj Pazovi

Danas pre podne oko 10.20 na pešačkom prelazu kod Sokolskog doma u Staroj Pazovi povređena je žena kada je pokušala da pređe na drugu stranu ulice. Nju je udario automobil marke Turan rumskih registarskih tablica, koji se kretao iz pravca Inđije. 


Kako RTV Stara Pazova nezvanično saznaje, povređena žena - pešak je iz Nove Pazove, starosti oko 65 godina i ovom prilikom je zadobila teže telesne povrede, povredu  glave i slomljenu levu ruku.  Ekipa hitne pomoći staropazovačkog Doma zdravlja joj je ukazala prvu medicinsku pomoć, nakon čega je prevezla u bolničku ustanovu na dalje lečenje. 


Uviđaj je izvršila policija iz Stare Pazove a istraga će pokazati tačan uzrok nezgode. 


Saobraćaj se u ovom delu centra nakon saobraćajne nesreće i zbrinjavanja povređene  odvijao usporeno, ali je brzo normalizovan. 


Ranijih godina često su se dešavale slične nezgode na ovom pešačkom prelazu. Nakon ugrađivanja upozoravajućih i zaštitnih barijera na prilazu samog prelaza, broj nesreća je drastično opao, ali se one i dalje povremeno dese.  Apeluje se na sve vozače i ostale učesnike u saobraćaju da budu veoma pažljivi i da striktno poštuju saobraćajne propise.