(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Politika 14.06.2021.
Stara Pazova
Danas zasedaju odbornici Skupštine opštine Stara Pazova

U fokusu današnje 9. sednice Skupštine opštine Stara Pazova su sve Mesne zajednice i njihovi Izveštaji o radu sa Finansijskim izveštajima za 2020. godinu. Pre toga će se Izveštaj komisije za sprovođenje izbora u ovim Mesnim zajednicama. Razmatraće se i Izveštaji Turističke organizacije, Crvenog krsta i Centra za socijalni rad, kao i Izveštaj o prolećnoj setvi na teritoriji opštine Stara Pazova. 


Odbornici će raspravljati o dopuni Odluke o Mesnim zajednicama po kojoj Saveti mesnih zajednica mogu obrazovati Izvršne odbore od članova koji mogu ali i ne moraju biti iz redova članova Saveta.  Pretresaće se Odluke o završnom računu Opštine, o dopuni plana detaljne regulacije Surduka i Stare Pazove i Godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednig zemljišta.


Odbornici će pred sobom imati i predloge odluka o oslobađanju ugustitelja od plaćanja naknade za korišćenje javnih površina za bašte kao i Zahtev „Laste“ da opština učestvuje u delu troškova za prevoz putnika na liniji Golubinci – Stara Pazova koji su uvećani zbog izgradnje nadvožnjaka na pružnom prelazu, kao i Rešenje o pribavljanju nepokrertnosti u Vojki za potrebe Centra za socijalni rad. Dva odbornika će podneti ostavke iz ličnih razloga.