(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Kultura 15.06.2021.
Stara Pazova
Predstave "Primadone" u sredu u Novoj Pazovi, a u četvrtak "Laži me" u Vojki

U sredu 16. juna od 20 časova u Domu kulture u Novoj Pazovi biće izvedena prestava "Primadone" sa Tanjom Bošković i Radom Đuričin u glavnim ulogama. 


Njih dve glume Milenu i Daru, žene u najboljim godinama, glumice i primadone, koje žive u napuštenom pozorištu kojem prete da će biti srušeno. U dijalozima s humorom vaskrsava era punih snova i utopija, u kojima obe primadone mešaju svoje nezdrave nade i sentimentalno staro rivalstvo. Tragikomičnapriča o moralnim društvenim vrednostima, o moći pozorišta da razbudi misli i promeni savest kod publike, o primitivizmu, o dva različita karaktera. Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni u domu kulture u Novoj Pazovi


Pozorišna predstava "Laži me" biće izvedena u četvrtak 17. juna u Domu kulture u Vojki sa početkom u 20 časova. Pozorišni komad "Laži me" inspirisan je crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici. Glavne uloge igraju Aleksandar Dunić i Sandra Bugarski. Kad posustali supružnici, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži - one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično ne osvrćem; i one crne, teške, sudbonosne i "smrtonosne" laži koje su pokidale tolike veze.


Besplatne karte mogu se preuzeti na blagajni u mesnoj zajednici Vojka , svakog radnog dana od 09 do 13 časova.