(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Život 18.06.2021.
Stara Pazova
Održano donatorsko veče Lokalne fondacije Stara Pazova

Sinoć na platou ispred Pozorišne sale u Staroj Pazovi, Lokalna fondacija SP održala je donatorsko veče kom su prisustvovali privrednici sa teritorije opštine, fondacija Trag iz Beograda, i Lokalna fondacija iz Niša. 


Na konkursu "Fondacija našeg kraja" koju je organizovala fondacija Trag iz Beograda, Stara Pazova je odabrana pored Niša, Šapca i Pančeva kao mesto za potencijalom za osnivanje lokalne. Cilj je da se do kraja 2021.godine prikupi iznos od 15.000 eura koji će Trag fondacija duplirati da bi se zatim ceo iznos od 30.000 evra vratio zajednici kroz podršku akcijama građana koja treba da poboljšaju kvalitet života svih građana koj žive. Svi zainteresovani sa svojim idejama mogu da se prijave do 30 juna.


Do sada je sakupljeno 6 hiljada evra, a fondacija trenutno broji oko 40-ak donatora.


Veče je upotpunuo nastup đaka iz škole za muzičke talente iz Ćuprije, lagana muzika violine i violončela Igora Vasiljevića i Željka Ivovića, muzika gradskog orkestra tamburaša, i tombola na kojoj su podeljene mnoge nagrade.


Nakon održane Donatorske večeri Lokalne fondacije  Stara Pazova, obezbeđeno je još 455.420 dinara sa lokalne akcije građana. 227.710 dinara donirali su društveno odgovorni pojedinci, privrednici i kompanije, a Trag fonacija je taj iznos duplirala.