VEST: IZBORI 2024 Zaključene izborne liste za učešće ne izborima za Skupštinu opštinu Stara Pazova • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Pazova po prvi put u Noći muzeja - otvorena kuća Janka Čmelika • Jedinstvo izgubilo od Bečeja 1918, Omladinac slavio u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 26.08.2021.
COVID 19: Za poslednja dva dana 38 slučajeva koronavirusa u staropazovačkoj opštini

U poslednja dva dana na teritoriji opštine Stara Pazova registrovano je ukupno 38 slučajeva zaraze virusom kovid 19, saznaje RTVStara Pazova na osnovu podataka Zavoda za javno zdravlje u Sremskoj Mitrovici. Trenutno je aktivno 100 slučajeva.


Svakodnevno raste broj zaraženih u Srbiji, a lekari upozoravaju da je epidemijska situacija zabrinjavajuća, kao i da je vakcina glavno oružje u borbi protiv kovida. U Srbiji je u protekla 24 sata potvrđeno 2.454 novih slučaja koronavirusa, od 14.270 uzoraka koji su testirani, dok je od posledica ove infekcije preminulo je još sedmoro ljudi. Srazmerno broju obolelih raste i broj zaražene dece. Upravnik Pedijatrijske klinike na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta doktor Vladislav Vukomanović rekao je za RTS da roditelji koji oklevaju da vakcinišu decu treba da znaju da nije moguće predvideti kakvu će bolest ispoljiti dete, da li će proći sa blažom kliničkom slikom ili razviti pneumoniju.