(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U četvrtak Stara Pazova, Nova Pazova, Vojka, Krnješevci i Golubinci bez gasa, biće obustavljeno i daljinsko grejanje • Gimnazijalci posetili RTV Staru Pazovu • COVID 19: Sa današnjim danom na teritoriji staropazovačke opštine podeljeno ukupno 46.282 vakcine • U četvrtak zložba radova kolonije “I ja volim Novu Pazovu” • U sredu, 27.10. isključenje struje Novoj Pazovi • "Alasi" bez bodova u Lazarevcu, KK Kolubara - KK Dunav 86:83 • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Poraz rukometašica Mladosti od Vojvodine u Novom Sadu 36:32, u sredu u Novoj Pazovi dočekuju Bekament iz Aranđelovca • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Suncano, Temperatura do 14 stepeni.
Info 08.09.2021.
Stara Pazova
Da bi Stefan primio lek, potrebno je još 260 hiljada evra!

Već četiri godine Stefan Subotić iz Belegiša se bori sa leukemijom. Decembra prošle godine Stefan je primio koštanu srž od svoje majke. Na žalost, Stefanu se bolest u malom procentu vratila u krv. Stefan je i dalje hospitalizivan u Nemačkoj i usled određenih komplikacija terapija mu je prekinuta, a lekari se bave njegovim trenutnim stanjem, saznaje RTV Stara Pazova od najbližih članova porodice. 


Postoji trajno rešenje da bolest bude pobeđena, ono sada košta 400.000 evra. Da bi Stefan primio lek, potrebno je još 260 hiljada evra! I  to do 20 septembra. Pošaljite poruku sadržine 360 na 3030 i budite deo akcija koje za Stefanovo ozdravljenje organizuju humani ljudi. 


Cela Srbija će šetati 11. septembra i tako obeležiti Dan pešačenja. Planinarsko sportsko društvo Stara Pazova u šetnju će krenuti u 10 časova od spomenika heroju Janku Čmeliku stazom ka Novoj Pazovi, dok će Planinarsko društvo Mačak Banovci Dan pešačenja obeležiti šetnjom koja takođe počinje od 10 časova na izlazu iz Starih Banovaca prema Belegišu. Ove godine će šetnje biti i humanitarnog karaktera, jer će u našoj sredini svi šetati za svoje i zdravlje Stefana Subotića. Odaberite rutu Stara Pazova – Nova Pazova ili Stari Banovci - Belegiš. Bitno je da se pokrenete i podržite Stefana u životnoj bitci.


Humanitarna organizacija Zagrli srcem – Nikola Vulinović Vas poziva na Dečiji festival "300 hiljada osmeha za Stefana", koji će biti održan u subotu 11. septembra od 16 časova na Trgu Dr Zorana Djindjića. Uz specijalne goste, štandove bogate proizvodima  i nagradnu tombolu organitori obećavaju lepo druženje sa jednim ciljem – da pomognemo Stefanu Subotiću. Pokrovitelj Dečijeg festivala je Opština Stara Pazova.