(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Život 21.09.2021.
Stara Pazova
Stefanovo novo pismo i molba - Želim da se zdrav vratim u moj Belegiš

Stefanu Subotiću iz Belegiša za lečenje je potrebno još oko 230.000 evra da bi mogla da bude obavljena planirana terapija matičnim ćelijama . Stefan se i dalje nalazi u bolnici u Nemačkoj i čeka na novu  metodu lečenja leukemije.Danas je u redakciju RTV Stara Pazova stiglo Stefanovo  novo pismo, Stefanova nova molba :


- Komplikacije koje su mi već duže vreme usporile lečenje, se saniraju!Nastavljam terapiju panatinibom koja me vodi u remisiju!Međutim, za čekanje remisije više nema vremena. Čim se prikupi novac krećem sa novom metodom lečenja leukemije CAR-T ćelijama!!!Samo da se prikupi novac!!!Jedino tako ću nastaviti da živim!Dobio sam novi vetar u leđa!!!


MOOLIIMM VASSS!!!POTREBNIJI STE MI VIŠE NEGO IKAD!Molim vas pomozite mi!Spasite moj život!Na računu fondacije imam 170.000 evra.Dakle, nedostaje još 230.000 evra.Molim sve koji mogu da mi pomognu finansijski, slanjem SMS poruke ili bar deljenjem objava!Jako mi je teško ovako va smoliti ali drugi izbor nemam!Želim da se zdrav vratim u moj Belegiš, mojoj porodici, prijateljima, mom životu!


Humanitarna organizacija “Zagrli srcem – Nikola Vulinović”  Vas poziva da se za Stefana ponovo udružimo i u Indjiji 26.septembra, kada će biti organozovana manifestacija slična onoj u Staroj Pazovi kada je prikupljeno preko milion dinara  za Stefanovo ozdravljenje. Učestvujte u sportskim i kulturnim događajima posvećenim ovom hrabrom momku!


Stefanu je i dalje potrebna naša podrška i zato šaljite  360 na 3030.