(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Ekonomija 22.09.2021.
Stara Pazova
Najavljen novi Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi 30. septembra i 01. oktobra

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, 14. po redu, biće održan na kompleksu Pazovačkih bazena 30. septembra i 01. oktobra od 10 do 17 časova. Ovo je saopšteno na današnjoj konferenciji za štampu u hotelu “River In” u Starim Banovcima na kojoj su govorili Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova i Predrag Mujkić iz Regionalne privredne komore Srema, kao organizatori, Žaklina Teofilović iz nemačkog aviogiganta MTU koji je strateški partner Sajma, i Jovan Janković iz kompanije “Intercrown Plastic”, dugogodišnji učesnik ove manifestacije. 


I na ovom sajmu izlagaće preduzeća i proizvođači iz oblasti metalne i plastične galanterije, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila i obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.


U toku sajma biće organizovani i brojni stručni skupovi posvećeni unapređenju privrednih aktivnosti kao i obilazak opštine otvorenim dvostpratnim autobusom sa ciljem prezentacije njenih  industrijskih zona i turističkih kapaciteta.


Drugog dana manifestacije će se održati Sajam zapošljavanja na kojima če oko 200 radnih mesta ponuditi brojne kompanije koje posluju na ovom prostoru. 


Ispred ulaza u sajam biće postavljen punkt za besplatan brzi antigenski test.