(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Birači, proverite da li ste upisani u birački spisak tokom decembra u zgradi opštine Stara Pazova • U nedelju koncert benda "(Ne)Normalni" posvećen Vladi Divljanu. Gost je Zdenko Kolar basista "Idola" • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: COVID 19: U opštini Stara Pazova registrovano novih 17 slučajeva zaraze • JKP ČISTOĆA: Licitacija za pijačne tezge i mesto na betonu održaće se 9. decembra • Godišnja izložba ULUSP–a u petak uveče u holu pozorišta • U Staroj Pazovi predstavljena knjiga "Priče nošene košavom" Svetlane Bićanin • "Alasi" igraju u Kragujevcu proziv Radničkog • Odbojkašice Jedinstva u nedelju u Staroj Pazovi igraju protiv Srema iz Sremske Mitrovice • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 10.10.2021.
Stara Pazova
MINI TINI FEST 2021: Gran pri Nikola Vujnović, Mina Obradović najbolja u Mini, Anastasija Bokan u Tini kategoriji

Nikola Vujnović iz Vojke je osvojio Gran pri nagradu ovogodišnjeg festivala dečje muzike Mini Tini Fest 2021. u Staroj Pazovi sa pesmom “Kad porastem”.  Mina Obradović iz Belegiša je osvojila prvo mesto u kategoriji Mini sa pesmom “Skinite mi dugu”, dok je Anastasija Bokan iz Golubinca sa pesmom “Pokaži mi” najbolja u kategoriji Tini.


Dečiji muzički festival “Mini-tini fest”, 19. po redu, održao se u subotu u okviru ovogodišnje Dečije nedelje u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi. Organizator je Centar za kulturu Stara Pazova uz podršku lokalne samouprave.


Manifestacija je okupila više od stotinu dece iz osnovnih škola staropazovačke opštine. U mini kategoriji predstavlo se sedmoro učesnika uzrasta od prvog do petog razreda, dok se u tini kategoriji predstavilo ukupno njih desetoro uzrasta od šestog do osmog razreda.


O nagradama je odlučivao stručni žiri u sastavu: Jovan Adamov, umetnički direktor festivala, kompozitor i dirigent, Lado Leš, kompozitor i aranžer iz Novog Sada i Radmila Andrejević, muzički pedagog. 


U revijalnom delu programa nastupila je pobednica iz 2019. godine, a voditelj programa je umesto preminulog Minje Subote bio Branimir Bane Rosić, popularni dečji animator.


U nastavku pogledajte koje je sve nagrade žiri podelio na festivalu: 


Gran pri festivala – Nikola Vujnović, OŠ "Milan Hadžić" Vojka, "Kada porastem"


MINI KATEGORIJA:


Prva nagrada – Mina Obradović, OŠ “Vera Miščević” Belegiš, “Skinite mi dugu”


Druga nagrada – Lea Jašo i Anđela Častek, OŠ “Heroj Janko Čmelik” Stara Pazova, “Nije svetu kraj”


Treća nagrada – Jelena Prgomelja, OŠ “23. Oktobar” Golubinci, “Moja tetka stjuardesa i


Lara Grebović i Bogdan Despot,  OŠ “Boško Palkovljević – Pinki” Stara Pazova, “Di džej deda”


TINI KATEGORIJA


Prva nagrada – Anastasija Bokan, OŠ “23. Oktobar” Golubinci, “Pokaži mi”


Druga nagrada – Minja Janjić, OŠ “Vera Miščević” Belegiš, “Mocart”


Treća nagrada – Teodora Miklenić i Milica Miščević, OŠ “Simeon Aranicki” Stara Pazova, “Hoću u beli svet”


Posebne nagrade – Milana Ajdinović i Ksenija Radivojević, OŠ “Boško Palkovljević – Pinki” Stara Pazova, "Muzička škola"Marija Grbić i Milan Bzovski, OŠ “Heroj Janko Čmelik” Stara Pazova, “Ljubav nezna granice”