(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Novi pločnik ispred Pošte u centru Stare Pazove • U Starim Banovcima obustavljen saobraćaj na raskrsnici Milenka Pevca i Pere Čodanovića do 5.12. • COVID 19: U opštini Stara Pazova registrovano novih 21 slučajeva zaraze • NOVI BANOVCI: KUD Branko Radičević proslavlja 70 godina postojanja • Članice streljačkog kluba Jedinstvo uspešne u Nišu • Pomozimo Teodori Radojković iz Stare Pazove da lekarsku sobu zameni školskom klupom i igralištem. POŠALJITE SMS 1139 NA 3030 • VREME: Hladno, temperatura do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 19.10.2021.
ostalo
Mirović: Vučićev konkretan plan za obnovu svih bolnica u Vojvodini počeo da se realizuje u Kikindi i Subotici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je u Horgošu, pored Subotice, najavio novu veliku investiciju u zdravstvo Vojvodine - rekonstrukciju subotičke bolnice, vrednu 40 miliona evra.


Želim da naglasim da je ovo izuzetno važna vest i primer kako se rezultati koje je Srbija poslednjih godina postigla na ekonomskom planu prenose i na druge oblasti života.


Zdravstvo u Vojvodini je deo konkretnog plana predsednika Vučića za narednih pet godina na osnovu kojeg će Vlada Srbije uložiti novac u rekonstrukciju gotovo svih bolnica u Vojvodini.


Jasno možemo da vidimo odgovornost za sve krajeve naše zemlje i za sve oblasti života i rada. Danas je zdravstvo centralni prioritet i to smo već pokazali konkretnim ulaganjem u Klinički centar Vojvodine i posebno u novu kovid bolnicu na Mišeluku kraj Novog Sada.


Vojvodina je deo velikog nacionalnog plana i sugurno je da imamo mnogo razloga za veliki optimizam i zajednički rad.


Za nekoliko meseci kada počnu radovi na rekonstrukciji bolnice u Subotici, baš kao što su pre mesec dana počeli i u kikindskoj bolnici, moći ćemo još jednom da kažemo da se razlikujemo od svih drugih koji su vodili javne poslove u Srbiji.


Ključnu razliku prave jasan plan i još jasnija konkretna dela iza kojih stoji politika predsednika Srbije.


Sve što smo zajedno uradili ostaće kao delo koje će koristiti i generacije posle nas.


Rekonstrukcija subotičke bolnice, koja je u pripremi, još je jedan simbol uspeha Srbije i svih njenih građana.


Predsednik Pokrajinske vlade


Igor Mirović