VEST: U toku rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U ponedeljak vojna vežba gađanja između Nove Pazove i Novih Banovaca • Na pokrajinskoj smotri recitatora 9 predstavnika opštine Stara Pazova • Andrej Lakatoš iz Stare Pazove državni prvak u poslovnoj informatici •Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 28.02.2022.
Raspisan javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih auto sedišta

 


Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, u skladu sa Programom korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na području opštine Stara Pazova za 2022. godinu raspisao je  Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu jun - decembar 2021. godine. Auto sedišta su namenjena za prevoz dece težine od 9 do 36 kg, imaju pet položaja naslona i poseduju sertifikat. 


Obrazac zahteva može se preuzeti u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova- Svetosavska 11 svakog radnog dana od 7,30 do 15,00 časova, kao i sa zvaničnog sajta opštine Stara Pazova.Popunjen obrazac sa pratećom dokumentacijom podnosi  se preko pisarnice Opštinske uprave sa naznakom "Savet za bezbednost saobraćaja - za dodelu dečijih auto sedišta", ili putem pošte na adresu Opštinska uprava Stara Pazova, Svetosavska 11, sa naznakom "Savet za bezbednost saobraćaja - za dodelu dečijih auto sedišta".


Rok za podnošenje zahteva je od 28.02.2022. godine do 31.03.2022. godine.