VEST: • KULTURA: Jun mesec u znaku 3 tradicionalna festivala • NASTAVLJAJU SE RADOVI U CENTRU: Rekonstruiše se traka ispred zgrade Hotela Srem • Predstava pazovačke gimnazije pobedila na omladinskom festivalu u Kuli • Dunja Sekulić i Nikola Tasić osvojili bronzu na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu • FUDBAL: I pored trijumfa Jedinstvo od naredne sezone u nižem rangu takmičenja • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 10.05.2022.
Opština Stara Pazova obezbedila nova vozila za ŠOSO Anton Skala

Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova uručio je danas Tanji Todorović, direktorki ŠOSO Anton Skala, ključeve novog kombi vozila koje je Opština obezbedila za njihove potrebe. 


U pitanju je Folksvagenov kombi sa platformom za osobe sa invalidetom koje im je bilo jako potrebno. Takođe, kupljeno i putničko vozilo Polo. Iz lokalnog budžeta je za ove namene izdvojeno preko 10 miliona dinara, a najvažnije je to što će deca imati udobnu i bezbednu vožnju od kuće do škole i nazad, naglasio je predsednik Radinović. 


Ovim se rešava problem prvenstveno roditeljima, koji mogu da budu radno angažovani i sigurni u prevoz svoje dece, rekla je direktorka škole Tanja Todorović, naglasivši da je ovo po prvi put, da dobijaju vozilo od Opštine, koja vodi računa o marginalizovanim grupama.


Koristiće se svakodnevno za prevoz oko 30 njihovih učenika sa invaliditetom na celoj teritoriji Opštine i biće u funkciji od 7 do 16 časova a putničko vozilo će služiti za obilazak njihovih izdvojenih odeljenja u Novoj Pazovi, Beški, Inđiji i Pećincima. 


Pošto njihovo staro kombi vozilo nije u funkciji od decembra prošle godine, u susret im  izašao Centar za socijalni rad ustupivši im svoje kombi vozilo, što je još jedan dokaz dobre međusektorske saradnje u opštini Stara Pazova.


Bonus VIDEO: Pogledajte koja vaozila su dobavljena za ŠOSO "Anton Skala":