VEST: • Raspisan Javni poziv za premiju za mleko za drugi kvartal 2024. godine, prijave do 23. avgusta. • Šljive slabije rodile nego prošle godine • Tretman suzbijanja larvi komaraca u opštini Stara Pazova 26. jula i 2. avgusta • Veslačka regata Dunavske avanture 2024 u Starim Banovcima od petka do nedelje. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 23.05.2022.
ČESTITAMO: Zasijali gimnazijalci na Sportskoj olimpijadi Vojvodine!

Deveta Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine (SOŠOV) završena je juče svečanom dodelom medalja i priznanja u zrenjaninskoj "Kristalnoj dvorani".


 Fudbaleri gimnazije "Branko Radičević" iz Stare Pazove postali su šampioni osvojivši prvo mesto u futsalu, a Gimnazijalke  su se zakitile  zlatnom medaljom u konkurenciji  odbojkašica.


Još jedno zlato za staropazovačku Gimnaziju osvojila je i Tamara Grčić iz 4b, koja je bila prva u karateu kao i Milica Milinković iz 3b koja je osvojila prvo mesto, takođe  u karateu na Školskoj Olimpijadi Vojvodine.


Inače, prva Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine organizovana je 1970. godine u Novom Sadu. Do 1989. godine školska sportska olimpijada organizovana je još pet puta, da bi potom usledila pauza od dve i po decenije bez ovog takmičenja.SOŠOV je obnovljen 2014. godine, kada je takmičenje održano u Somboru. Sledeća školska olimpijada održana je 2018. godine u Novom Sadu, uz učešće oko 3.800 osnovaca i srednjoškolaca iz AP Vojvodine, kao i oko 600 nastavnika i profesora.


Na najvećoj sportskoj manifestaciji mladih Vojvodine takmičari su se nadmetali u 15 disciplina, u kategorijama osnovaca i srednjoškolaca, u konkurenciji dečaka i devojčica.Deveta Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine po broju prijavljenih učesnika je najmasovnija do sada.