(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uskoro 5 novih bunara u cilju boljeg vodosnabdevanja u opštini Stara Pazova • Od 1. avgusta zatvoren putni pravac od Pazovačkih bazena do kružnog toka kod MTU-a • Skaču brojke novoinficiranih u staropazovačkoj opštini, 30 procenata testiranih pozitivno • Služba Hitne pomoći stalno na terenu, sve češće povrede na radu • APEL MUP-a: Ne spaljivati travu i nisko rastinje zbog velike opasnosti od požara • VREME: Dnevna temperatura oko 32 C • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport 06.06.2022.
Stara Pazova
ZAVRŠENA FUDBALSKA SEZONA: Pazovčanima komšijski derbi, Omladinac - Feniks 1995 0:2

Za vikend je završeno fudbalsko prvenstvo. U poslednjem kolu Srpske lige Vojvodina, Feniks 1995 slavio je u komšijskom derbiju savladavši Omladinac sa 0:2, dok je utakmica Jedinstvo – Dinamo 1945 završena u korist gostiju 2:5. Feniks 1995 je sezonu završio na 2. mestu, Omladinac je 6. mesto dok će Jedinstvo nakon 14. mesta na tabeli sledeću sezanu igrati u Vojvođanskoj ligi grupa "Jug". 


Dunav iz Starih Banovaca je u okviru 30. kola Vojvođanske Lige grupa “Jug” savladao Slogu iz Erdevika sa 2:0, dok je Podunavac u Belegišu slavio nad ekipom Radničkog iz Nove Pazove 1:0. Belegiški Podunavac je zauzeo visoko 2. mesto, Radnički iz Nove Pazove je 9. mesto a Dunav iz Starih Banovaca je jedva izbegao ispadanje u niži rang i zauzeo 12. mesto na tabeli. 


U poslednjem kolu Sremske Lige, Jadran iz Golubinaca poražen je u Manđelosu sa 4:3, dok je utamica Napredak – Sremac, igrana u Popincima, završena rezultatom 3:1. Jadran je na 3. mestu na Sremac na 5. mestu Sremske lige. Sloga iz Krnješevaca će i u narednoj sezoni igrati u Opštinskoj ligi Stara Pazova - Inđija gde je ove godina zauzela pretposlednje 7. mesto.


U narednoj sezoni opština Stara Pazova će imati dva trećeligaša Omladinac iz Novih Banovaca i Feniks 1995 iz Stare Pazova, čak četiri četvrtoligaša: Jedinstvo iz Stare Pazove, Radnički iz Nove Pazove, Dunav iz Starih Banovaca i Podunavac iz Belegiša. U petom rangu takmičenja će biti Jadran iz Golubinca i Sremac iz Vojke a Sloga iz Krnješevaca će igrati opštinsku ligu Stara Pazova - Inđija.