VESTI: Vozilo mobilnog informativnog centra MUP-a u sredu u mestima opštine Stara Pazova • Konkurs za regresiranje troškova putovanja studenata otvoren do petka, 02. decembra • U opštini Stara Pazova u 2021. godini čak 26 poginulih u saobraćajnim nesrećama • Završava se rekonstrukcija puta za Inđiju • Osma pobeda za redom odbojkašica Jedinstva! Savladan Partizan EFBET u gostima 0:3 • "Alasi" se oporavljaju? Dunav savladao Čačak 94 Quantox sa 84:83 • VREME: Hladno temperatura od 1 do 7 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život 10.11.2022.
ostalo
Telekom Srbija donirao opremu za opremanje ORL ambulante u Domu zdravlja Zvezdara

U domu zdravlja “Zvezdara” u Mirijevu počele su sa radom ORL ambulanta i Savetovalište za dijabetes koje su opremljenje donacijom kompanije “Telekom Srbija” i Instituta “Mihajlo Pupin”.


Tim povodom Dom Zdravlja Zvezdara posetili su genelarni direktor Telekom Srbija, Vladimir Lučić, direktor Instituta “Mihajlo Pupin” doktor Nikoa Tomašević, predsednik Gradske opštine Zvezdara, Vladan Jeremić, direktor medijske kompanije “Arena Channels Group”, Nebojša Žugić i predstavnici naše prestonice, grada Beograda. Vršilac dužnosti Doma zdravlja “Zvezdara” doktorka Aleksandra Mitrović zahvalila se na donaciji kompaniji “Telekom Srbija” i Institutu “Mihajlo Pupin”, istakavši da je uz njihovu pomoć, odnosno donaciju opremljenja otorinolaringološka ambulanta, a sredstvima Instituta Savetovalište za dijabetes.


Pružena pomoć i podrška biće od neizmerne koristi građanima Mirijeva, naselju koje broji oko 60 hiljada stanovnika.


Generalni direktor Telekom Srbija, Vladimir Lučić izrazio je nadu i uverenje da će donirana oprema za opremanje ORL odeljenja koristiti građanima Mirijeva u cilju ostvarivanja boljih uslova zdravstvene zaštite.


- Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da pomognemo Domu zdravlja Zvezdara. Kao društveno odgovorna kompanija, trudimo se da ulažemo u zajednicu kojoj svi mi pripadamo, kako bismo poboljšali kvalitet života i rada ljudi. Verujemo da će sredstva koja smo donirali za opremanje ORL odeljenja, doprineti boljem funkcionisanju Doma zdravlja, i da će korist od toga imati, pre svega, ljudi koji se ovde leče – naglasio je Lučić.


Takođe, u ime Gradske opštine Zvezdara na donaciji se zahvalio i predsednik Vladan Jeremić. On je istakao da je zahvaljujući donacijama za opremanje ORL ambulante i savetovališta za dijabetes Dom Zdravlja proširio svoje kapacitete i u mogućnosti je da pruži zdravstvenu negu većem broju naših sugrađana.


- Gradska opština Zvezdara je do sada u više navrata pomagala rad našeg Doma zdravlja, pa smo tako prošle godine sredstvima iz budžeta Opštine nabavili ultrazvučni kolor dopler a doneta je odluka da se sredstvima iz budžeta nabavi i CTG aparat i sonda za ultrazvučni aparat. Opremanjem otorinolaringološke ambulante i Savetovališta za dijabetes kompanija “Telekom Srbija” kao i Institut pokazali su koliko im je važno unapređenje zdravstvene zaštite naših građana kao i društveno-odgovorni karakter kompanije – naveo je Jeremić.