VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 06.12.2022.
Danas u Beloj zgradi održana radionica za mlade inovatore u susret takmičenju

U sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana radionica u okviru takmičenja mladih inovatora. Učešće su uzeli učenici osnovnih i srednjih škola sa teritorije staropazovačke, ali i okolnih opština. Drugi deo takmičenja biće realizovan u četvrtak, kada će učesnici imati priliku da predstave svoje biznis planove.


U svetu su najskuplje ideje, a najbolje, svakako, imaju mladi ljudi, pa će tako učenici osnovih i srednjih škola svoje originalne vizije imati priliku da predstave na 35.takmičenju mladih inovatora u Staroj Pazovi. U sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana radionica na kojoj su učenici edukovani kako da formulišu svoju poslovnu ideju, da je analiziraju i ocene sa finansijskog i etičkog aspekta.


Cilj događaja je da se kroz radionice savlada izrada poslovnih planova i predstavljanje poslovnih ideja i na taj način podstaknu mladi da što kvalitetnije i kreativnije primenjuju naučeno.


Organizator ove manifestacije je Savez pronalazača Srbije, a istu je podržala i opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem.