VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 07.12.2022.
Do leta 15 novih igrališta za decu u svim mestima staropazovačke opštine

Roditelji i sugrađani su insistirali na izgradnji novih igrališta za decu jer su stara već dotrajala i oštećena. Lokalna samouprava je poslušala apel i napravila plan da svako mesto u staropazovačkoj opštini dobije novi prostor za igranje kako bi deca u najskorijem periodu mogla da uživaju u njemu. U svakom mestu u Opštini će biti bar po jedno igralište dok će u većim mestima biti i po tri ili četiri. U parku u Staroj Pazovi je igrališe potpuno završeno, u toku je izgradnja i na ostalim planiranim lokacijama a na proleće se nastavljaju radovi.


Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da je jednako značajno to što se svi elementi koji postoje u parkiću proizvode upravo u Staroj Pazovi i ponosan je što su naši privrednici napravili te proizvode.


U planu je da se izgradi od 12 do 15 igrališta do leta 2023. godine u kojima će sva deca sa teritorije Opštine moći svakodnevno da se igraju. Ovo je još jedna u nizu neophodnih investicija lokalne samouprave u kojima se posebna pažnja posvećuje najmlađim sugrađanima.