VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Nova Pazova 09.12.2022.
ČESTITAMO! Tri balkanske tekvondo medalje stigle u Novu Pazovu

Proteklog vikenda u Draču, u Albaniji održano je Balkansko prvenstvo u tekvondou. Učešće u borbama je uzelo više od 450 takmičara iz svih balkanskih zemalja. Tekvondo klub Imperium iz Nove Pazove predstavljale su tri devojčice. Čudesna desetogodišnja Nina Grujić ostvarila je blistav rezultat i na prvenstvu je osvojila zlatnu medalju. Ova devojčica, koja tekvodno trenira samo dve godine do prvog najsjanijeg odličja na ovako velikom takmičenju došla je ubedljivim pobedama nad takmičarkama iz Grčke i Crne Gore.


Ispred tekvondo kluba Imperium učestvovale su i jedanaestogodišnja Jana Stojanović kao i trinaestogodišnja Anđela Vujin koje su nakon nekoliko pobeda u izuzetno zahtevnim borbama izgubile u meču za zlato, te se tako okitile srebrnim medaljama.


Trener novopazovačkog tekvondo kluba Danilo Vukelić, izrazio je veliko zadovoljstvo na postignutom uspehu u nadi da će takmičari i u budućnosti postizati zavidne rezultate. Zahvalio se na bezrezervnoj podršci Opštine koja je i ovog puta izašla u susret i obezbedila novčana sredstva za odlazak u Drač.


Ovo je još jedan u nizu uspeha novopazovačkih predstavnica u tekvondo sportu. Pomenute sportistkinje su, po običaju, dale svoj maksimum u veoma jakoj i kvalitetnoj konkurenciji i time uspele da donesu tri veoma važne medalje za Novu Pazovu, čitavu opštinu, ali i državu Srbiju!