VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika ostalo 13.12.2022.
Ministar Vučević obišao jedinice u Raški i Novom Pazaru

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas, sa zamenikom načelnika Generalštaba general-potpukovnikom Petrom Cvetkovićem, jedinice Vojske Srbije u garnizonima u Raški i Novom Pazaru. Ministar Vučević tom prilikom je poručio da Vojska Srbije ne želi nikakve sukobe, ali da je spremna da izvrši svako naređenje vrhovnog komandanta i da zaštiti našu državu i sve njene građane.
Posle obilaska jedinica i razgovora sa pripadnicima Vojske Srbije u kasarnama „Stefan Nemanja“ u Raški i „Rifat Burdžević - Tršo“ u Novom Pazaru ministar Vučević visoko je ocenio njihovu opremljenost i obučenost.
- Još jednom sam stekao uverenje i dobio potvrdu u razgovoru sa starešinama i vojnicima da je Vojska Srbije spremna da izvrši svaki zadatak koji dobije od vrhovnog komandanta u cilju zaštite integriteta naše zemlje, suvereniteta Republike Srbije i zaštite svih njenih građana – izjavio je ministar Vučević.
On je istakao da će političko rukovodstvo učiniti sve da očuva mir i stabilnost, ali da je Vojska Srbije najsnažniji, najubedljiviji argument odvraćanja za sve one koji nemaju dobre želje i ciljeve prema našoj državi.
 Uz Vojsku Srbije svi građani Srbije su sigurni. Verujte u svoju vojsku! Vojska ne želi nikakve sukobe, ratove, ali je spremna da zaštiti našu državu i sve njene građane – poručio je Vučević.