VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 16.12.2022.
Klizalište na Trgu se otvara u ponedeljak

Prvo klizalište za decu u opštini Stara Pazova otvara se u ponedeljak 19. decembra na Trgu Dr Zorana Đinđića gde će mališani moći da uživaju sve do kraja januara svakog dana od 14 do 21 čas. Izvođači ističu da su za formiranje leda potrebna dva dana i temperatura ispod 8 stepeni, tako da je prvobitni plan da se klizalište otvori sutra, pomeren za ponedeljak.


Na inicijativu predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića kupljeni su veliki ukrasi, biće postavljena kućica za prodaju tople čokolade i ostalih dečjih poslastica. Još jedan lep događaj planiran je za ponedeljak 26. decembar kada će predsednik Radinović podeliti novogodišnje paketiće svoj deci koja budu u tada na trgu.


Za njih će biti organizovana i pozorišna predstava u saradnji sa Centrom za kulturu, Turistička organizacija će takođe pripremiti dečji program. Važno je napomenuti da su i klizanje i klizaljke potpuno besplatne kao i čitav program 26. decembra.


Bonus VIDEO: Pogedajte šta o funkcionisanju klizališta kažu nadležni: