VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 31.12.2022.
RADINOVIĆ: Opština Stara Pazova nastavlja sa razvojem i u 2023. godini

Danas je predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović održao godišnju konferenciju za novinare i tom prilikom izrazio zadovoljstvo daljim razvojem Opštine Stara Pazova, od privrednog do sportskog. Radinović je najavio i kapitalne projekte za narednu budžetsku godinu.


Opština Stara Pazova je i u 2022. godini zabeležila značajan razvoj i u narednu godinu ulazi bez dugovanja i kreditnog zaduženja, naglasio je predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović na današnjoj konferenciji za novinare. Osim projekta izgradnje i rekonstrukcije putne mreže u staropazovačkoj Opštini, vrednog milijardu dinara predsednik  Radinović kao značajan momenat u 2022. godinu istakao je dolazak MTU komapanije i domaće špedicije Transfera, koje su već najavile svoja poslovna proširenja.


Početkom aprila naredne godine biće otvoren Big fashion park u Novoj Pazovi a očekuje se i dolazak slovačko - belgijske firme Besiko, koja će izgraditi industrijski park u zoni između Nove Pazove i Novih Banovaca. Domaće lokalne firme takođe proširuju svoje poslovanje.


Budžet za narednu godinu nadmašiće 4 milijarde dinara, za oko 400 miliona više u poređenju sa ovogodišnjim sredstvima, što naravno povećava mogućnosti napredovanja Opštine koja je regionalni lider na više polja. Na konferenciji najavljeno je i uvođenje lokalnog prevoza koji treba do maja da zaživi, izgradnja kanalizacije kao deo projekta Zdrava Srbija, otvaranje dečjih igrališta, proširenje vrtića. Investiraće se u socijalni program, obrazovanje, kulturu, sport, istakao je predsednik Đorđe Radinović.


Na kraju konferencije je predsednik Opštine Stara Pazova svim građanima čestitao nastupajuće Novogodišnje i Božćne praznike.