VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Belegiš 23.12.2022.
Nikola Zlatović iz Belegiša prvak Srbije u bodibildingu

Od običnih treninga do titule prvaka Srbije u bodibildingu, Nikola Zlatović iz Belegiša prošao je trnovit put i jedini je u opštini Stara Pazova koji se bavi ovim sportom.


Dvadesetčetvorogodišnjak je svoj život posvetio teretani, rigoroznoj ishrani, strogoj disciplini, lepoti tela a žrtvovanje za ovaj sport običan čovek ne može ni da zamisli. Njegova dijeta se zasniva samo na osliću i pirinču dok je na slatkiše, sokove, alkohol i izlaske zaboravio. Za bodi bildere je jako važan izgled tela, mišići i tzv. poze koje se za takmičenja posebno vežbaju kako bi izgledali što lepše na sceni. Snaga nije toliko važna niti je presudna u ovom sportu.Počeo je da trenira već sa 13 godina, bodibildingom se bavi samo dve godine a svoj dečački san je ostvario ove godine kada je učestvovao na svim takmičenjima u Srbiji i skoro sa svakog se vratio kao prvak. Najdraža pobeda mu je sa prvenstva Srbije u Čačku. Učestvovao je još na takmičenju u Obrenovcu gde je bio apsolutni pobednik u svim kategorijama, na Prvenstvu Vojvodine apsolutni pobednik, zatim najveće takmičenje na Balkanu Prvenstvo Jagodine 4. mesto, Kup Beograda 3. mesto i u Boru takođe kao prvak i apsolutni pobednik.


Pored porodice od koje ima bezrezervnu podršku, trener Milan Gardašević iz Novih Banovaca mu je takođe velika potpora i prijatelj. Nikola ima planove da naredne godine ide na Evropsko i Svetsko takmičenje.