VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Nova Pazova 24.12.2022.
ZA MARKA! U nedelju u Novoj Pazovi humanitarni bazar za sugrađanina Marka Morića


U nedelju 25. decembra u Novoj Pazovi, u svečanoj sali OŠ “Rastko Nemanjić” održaće se humanitarni bazar za Marka Morića iz ovog mesta.


Humanitarno druženje biće organizovano od 10 do 14 časova, a organizatori najavljuju učešće brojnih humanih pojedinaca, udruženja i firmi sa teritorije staropazovačke opštine, u okviru zabavnog, prazničnog i šarenolikog programa, koji će biti prilagođen za sve uzraste, a posebno one najmlađe.


Sugrađani mogu pomoći kupovinom izloženih proizvoda ili donacijom novca u kutije koje će biti izložene. Bazar je otvoren za sve ljude dobre volje koji žele da pomognu u lečenju tridesetosmogodišnjeg Marka koji boluje od agresivnog oblika tumora na mozgu. Marko je do sada imao dve operacije u Srbiji, a za dalji oporavak neophodna su sredstva za lečenje u inostranstvu.


Marku možete pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržajem 1403 na 3030. Cena jedne poruke iznosi 200 dinara, što za nas svakako nije mnogo, a Marku može značiti čitav ŽIVOT.