VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 25.12.2022.
SREĆAN BOŽIĆ! Crkve i vernici koji poštuju gregorijanski kalendar danas slave praznik rođenja Hristovog

Vernici Rimokatoličke, Protestantske, Anglikanske i Pravoslavne crkve koje su usvojile gregorijanski kalendar danas proslavljaju Božić, praznik rođenja Isusa Hrista. Svim građanima koji danas slave Božić čestitke je uputio i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović uz poruku da treba da negujemo međusobnu ljubav i toleranciju.


Takođe, čestitke svim svojim vernicima ali i vernicima Srpske pravoslavne crkve uputio je i Igor Feldi, sveštenik Slovačke evangeličke crkve u Staroj Pazovi. 


Sinoć je u Slovačkoj evangeličkoj crkvi u Staroj Pazovi održano svečano bogosluženje povodom Badnje večeri koju su upotpunili prigodnim programom i najmlađi vernici. Pored velikog broja sugrađana, službi su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave predvođene predsednikom Đorđem Radinovićem, predstavnici MZ Stara Pazova kao i sveštenik SPC Srđan Đurđević, pokazujući time jednu od lepših tradicija koja se vekovima neguje u Staroj Pazovi, a odnosi se na međusobno poštovanje Srba i Slovaka.


Mise su održane i u Rimokatoličkim crkvama u Golubinicma, Novim Banovcima i Staroj Pazovi.