VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 26.12.2022.
Opština Stara Pazova i Deda Mraz paketićima obradovali najmlađe sugrađane

Praznična euforija, osmesi, pesma, radost i dečija graja širila se danas staropazovačkim trgom u popodnevnim časovima kada je predsednik opštine Đorđe Radinović odlučio da svako dete obraduje novogodišnjim paketićem. „Ovo je ustaljena praksa. Delimo svake godine veliki broj paketića deci iz opštine Stara Pazova, ove godine nabavili smo preko osam hiljada paketića ukupno, i drago mi je da imamo toliki broj dece“, rekao je Đorđe Radinović.


Predsednik je ovom prilikom istakao da je izuzetno zadovoljan činjenicom da je Stara Pazova ove godine prvi put dobila klizalište, ali i time što su aktivnosti vezane za isto potpuno besplatne. „Mislim da je to ove godine baš lepo upriličeno. Svako veče veliki broj dece je na klizalištu, i to će svakako postati praksa, s tim što ćemo se naredne godine dogovoriti da to bude i u Staroj i Novoj Pazovi, kao i u Banovcima“, dodao je Radinović. U paketićima koji su podeljeni bilo je slatkiša, društvenih igara i igračaka, a njihovim sadržajem, kao i pratećim programom, bila su oduševljena i deca i njihovi roditelji i bake i deke.


Za najmađe sugrađane organizovana je i pozorišna predstava u saradnji sa Centrom za kulturu, u kojoj su deca posebno uživala. Ovo je bio još jedan primer koliko Opština brine o deci, a sa ovom dobrom praksom nastaviće i u narednim godinama.