VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stari Banovci 27.12.2022.
Muška reprezentacija u basketu 3x3 najuspešniji muški tim u izboru Olimpijskog komiteta Srbije

Olimpijski komitet je na svečanosti u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu proglasio najuspešnije u 2022. godini. Na tradicionalnom izboru povodom obeležavanja „Dana Olimpijskog komiteta Srbije i proglašenja najuspešnijih sportista, timova i trenera u 2022. godini“,muška seniorska 3×3 reprezentacija Srbije proglašena je za najuspešniji muški tim, što je zaslužila titulama evropskog i svetskog šampiona u 2022. godini. Dejan Majstorović iz Starih Banovaca, Marko Branković, Mihailo Vasić i Strahinja Stojačić, predvođeni selektorom Markom Žderom, osvojili su u godini na izmaku Svetsko prvenstvo u Antverpenu i Evropsko prvenstvo u Gracu.


– Izuzetno uspešna sezona je iza nas, prezadovoljni smo načinom na koji smo igrali i predstavljali našu zemlju, osvojili smo dve zlatne medalje… Naravno, cilj su Olimpijske igre u Parizu, nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i da ćemo se videti ovde i sledeće godine u ovo vreme – rekao je kapiten Dejan Majstorović, koji je bio nominovan i za najuspešnijeg sportistu ili sportistkinju u timskim sportovima za 2022, što je priznanje uvedeno od ove godine, a ove godine ga je osvojila odbojkašica Tijana Bošković.