VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija ostalo 29.12.2022.
Početak rada web servisa za elektronsku naplatu putarine

Javno preduzeće „Putevi Srbije  od petka 30.12.2022. godine, pušta u rad web servis za elektronsku naplatu putarine, koji će u početnoj fazi funkcionisati na teritoriji Republike Srbije i isti će biti dostupan isključivo fizičkim licima.


U narednoj fazi, na osnovu do sada ostvarenih pregovora, očekuje se  pristupanje zemalja regiona, tako da će elektronska naplata putarine uskoro funkcionisati kroz istu platformu u više zainteresovanih zemalja. To će omogućiti svim korisnicima da sa istim TAG uređajem prolaze kroz više zemalja učesnica zajedničkog projekta povezivanja elektronske naplate putarine u regionu.


Da biste postali korisnik elektronske naplate putarine kroz jedinstvenu plaftormu za elektronsku naplatu putarine, potrebno je da posedujete TAG uređaj kao i platnu karticu.


Korisnicima će se, nakon korišćenja određene deonice autoputa, izvršiti automatska naplata putarine sa registrovane platne debitne/kreditne kartice.
Detaljno uputstvo kako postati korisnik web platforme za jedinstvenu elektronsku naplatu putarine, može se preuzeti sa internet prezentacije JP „Putevi Srbije“.


Navedena usluga će u početnoj fazi biti dostupna na prodajnom mestu JP „Putevi Srbije“ u Ustaničkoj ulici 64/5 svakog radnog dana u vremenskom periodu 07-22 časa. 


U narednim fazama usluga će biti proširena kroz postojeću distributivnu prodajnu mrežu za elektronsku naplatu putarine.