VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 29.12.2022.
Uspešno završena reakreditacija Doma zdravlja

Danas je u Domu zdravlja “Dr Jovan Jovanović - Zmaj” i zvanično predstavljen sertifikat o akreditaciji koji dodeljuje Agencija za ocenjivanje zdravstvenih ustanova Srbije. Sertifikat o akreditaciji staropazovački Dom zdravlja je dobio na maksimalnih sedam godina, do 2029. godine, što predstavlja i najvišu ocenu koja se daje i koja ga svrstava među najbolje u Srbiji. Ispunjenost akreditacijskih standarda kolektiv je ostvario u izuzetno visokom procentu, čak 96 procenata.


Dom zdravlja u Staroj Pazovi ima više od 400 zaposlenih, više od 16 objekata i jedan je od retkih koji ima Centar za hemodijalizu. Takođe se ubraja među najveće primarne zdravstvene ustanove u Srbiji. 


Pomenuti sertifikat direktorki Doma zdravlja dr Svetlani Dudić uručio je Vladimir Arsenović, direktor Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije.


Prioriteti lokalnog zdravstvenog kolektiva u narednom periodu su kvalitet rada, povećanje broja kadrova i zanavljanje aparature. Ovom prilikom direktorka Dudić se zahvalila lokalnoj samoupravi na bezrezervnoj podršci, kao i Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo i republičkom Ministarstvu zdravlja koji su prepoznali ovu ustanovu kao prvu instituciju sa kojom su pacijenti u neposrednom kontaktu.