VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 30.12.2022.
Ivana Todorović priredila vrhunski koncert pred punim holom Pozorišne sale

Sinoć je u holu Pozorišne sale u Staroj Pazovi održan koncert pijanstkinje Ivane Todorović. Pred punim auditorijumom, na novom koncertnom, klaviru izvela je dela Skarlatija, Betovena, Šopena i Šumana. Kao gost nastupio je mladi pijanista Dimitrije Jovanović sa Betovenovom sonatom u F-duru.


U fantastičnoj prednovogodišnjoj atmosferi publika je uživala u izuzetnom zvuku i savršenom izvođenju pijanstkinje iz Zemuna koja je polovinom devedesetih diplomirala, a potom magistrirala klavir na FMU u Beogradu. Usavršavala se u Francuskoj i učestvovala na brojnim domaćim i svetskim pijanističkim takmičenjima. Nastupala je kao solista u zemlji i inostranstvu i snimala za Radio – televiziju Beograd.


Kao pedagog više od 20 godina drži klasu u MŠ „Kosta Manojlović“ u Zemunu i njeni učenici osvajaju brojne nagrade na takmičenjima kod nas i u inostranstvu. Neretko je i član žirija najvažnijih domaćih takmičenja. Poslednje tri godine predaje klavir i u Muzičkoj školi Ljubinka Lazića u Vojki.