VESTI: CSR Stara Pazova: Otvoren "Dnevni boravak" za rad sa decom sa poremećajem u ponašanju • Od Stare Pazove do Subotice za manje od sat vremena, brza pruga mogla bi da bude otvorena već u decembru • U četvrtak počinje prolećni raspust za đake na teritoriji Vojvodine • U sredu isključenje struje u Staroj Pazovi • U toku upis dece u "Poletarac" • U novopazovačkoj biblioteci organizovano druženje učenika sa pesnikinjom za decu Tatjanom Pupovac • Odbojkašice Jedinstva savladale Omladinac u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa • VREME: Sunčano, temperatura do 20 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 31.12.2022.
Radno vreme ustanova i institucija tokom praznika

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima, Nova godina je državni praznik i praznuje se 1. i 2. januara. Shodno ovom zakonu, ako jedan od datuma kada se praznuje državni praznik Republike Srbije padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. Imajući u vidu da 1. i 2. januar 2023. godine padaju u nedelju i ponedeljak, neradni dan je i utorak 3. januar. Saglasno navedenom zakonu, prvi dan Božića 7. januar je verski praznik i neradni dan. Božić 2023. godine praznuje se u subotu.


Dom zdravlja "Dr Jovan Jovanović - Zmaj" radi i tokom praznika. 1. januara 2023. godine Opšta medicina će dežurati od 8 do 12h u Staroj i Novoj Pazovi i u Starim Banovcima. Prvog dana Nove godine radiće apoteka u Staroj Pazovi. Pedijatrije i Kovid ambulanta neće raditi.


2. i 3. januara kao i 7. januara na Božić, Opšta medicina će raditi od 8 do 14h u Staroj i Novoj Pazovi kao i u Starim Banovcima, dok će dežurne biti i Pedijatrija i Apoteka u Staroj Pazovi. Kovid ambulanta 2, 3. i 7. januara radiće od 8 do 14 časova a Kovid laboratorija od 7.00 do 10.30.


31. decembra u Domu zdravlja, sve službe će raditi skraćeno od 7 do 17 časova osim dijalize, koja radi po ustaljenom radnom vremenu i službe Hitne medicinske pomoći, koja dežura 24 časa u Staroj i Novoj Pazovi.


JKP Čistoća 2. i 3.Januara neće odnositi smeće iz domaćinstava u Staroj Pazovi, Vojki i Golubincima. Dežurne ekipe prazniće velike i podzemne  kontejnere, sahrane se neće održavati 1. januara 2023.godine.


Vodovod i kanalizacija neće raditi tokom praznika, prvi radni dan u novoj godini biće sreda, 4. januar. Svaki kvar sugrađani mogu prijaviti dežurnoj službi na 310-330. Parking se neće naplaćivati tokom praznika.


Saobraćajno preduzeće Lasta za vreme praznika 2. i 3. januara saobraća po nedeljnom redu vožnje.


Đaci su na zimskom raspustu i to do 9. januara srednjoškolci, odnosno 16. januara osnovci. Vrtići tokom praznika neće raditi.


Biblioteka "Dositej Obradović" sa svojim ograncima počinje sa radom 4. januara 2023. godine.


Ekspoziture i filijale banaka u Staroj Pazovi praznovaće 1, 2. i 3. januara. Sa radom počinju 4. januara 2023.godine. Koristite bankomate i e-bankarstvo.


Pošta Srbije saopštila je da će za novogodišnje i božićne praznike raditi dežurne pošte. U subotu 31. decembra i u petak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno do 17 časova.


Većina trgovinskih lanaca i prehrambenih objekata 1. januara neće raditi, dok je za mnoge od njih 2. januar redovan radni dan.