VESTI: U Staroj Pazovi kažnjeni vozači koji su vozili automobile pod dejstvom alkohola i droga • U ponedeljak bez vode pojedini stanovnici u ulici Cara Dušana u Novoj Pazovi • Put između Stare i Nove Pazove danas u potpunosti zatvoren • Da Marija još dugo bude sa svojim ćerkama: U nedelju humanitarno veče u Novim Banovcima • Klaviristkinja Marija Bajalica sinoć održala koncert u Staroj Pazovi • Sve je spremno za borbu u Obrenovcu! Odbojkašice Jedinstva za Kup protiv TENT-a u nedelju u 19.00 • Odbojkaši Jedinstva u subotu protiv Takova iz Gornjeg Milanovca. • VREME: Oblačno, temperatura do 17 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 15.01.2023.
SAOPŠTENJE POKRETA SOCIJALISTA: Bilčika ne brinu pucnji u decu na KiM a smeta mu Vulin

Povodom ocene izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimira Bilčika da je "zabrinut je zbog imenovanja direktora Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina", Pokret socijalista odgovorio je gospodinu Bilčiku:


Bilčik nije osetio zabrinutost zbog umalo ubijene srpske dece na KiM, ali zato smeta Vulin koji je lojalan samo svojoj državi


"Vladimir Bilčik je u svom nacrtu izveštaja o Srbiji izrazio niz žaljenja zbog toga što je Srbija slobodna i nezavisna zemlja, zbog toga što samostalno vodi svoju spoljnu politiku i ne uvedi sankcije svojim prijateljima. 


Baš kao što ne voli da vidi nezavisnu Srbiju, isto tako, Bilčik, ne voli da vidi Srbe na čelu srpskih institucija koji su lojalni samo svojoj državi, narodu i predsedniku, otuda leži i sva zabrinutost Bilčika zbog imenovanja Vulina na čelo BIA. 


Smeta Vulin na čelu Bezbednosno-informativne agencije zato što nije saradnik niti jedne strane službe i zato što čuva i štiti pozicije Srbije, a ne nekih drugih zemalja. 


Ako je Bilčik zbog toga zabrinut, neka je, srpski narod nije. Takođe, nešto nismo videli u ovom iscrpnom Bilčikovom izveštaju da je zabrinut zbog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nešto nismo videli da je zabrinut zbog toga što su Šiptari umalo ubili srpsku decu na Badnji dan samo zato što su Srbi. 


I dobro je da smo još jednom imali priliku da se uverimo da srpski narod nikog ne zanima, ali da smeta srpska samostalnost i srpske patriote poput Aleksandra Vulina. 
Neka mrzitelji i nezavisne Srbije i Aleksandra Vulina rade svoj posao, a Vulin će se,  kao i uvek do sada, boriti za svoju zemlju", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na izveštaj Vladimira Bilčika.