VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 01.02.2023.
Sjajne odbojkašice Jedinstva ubedljive protiv ekipe Porto 3:0!

U staropazovačkoj hali Park priređen je pravi spektakl za ljubitelje sporta. OK Jedinstvo savladao je internacionalni klub Porto iz Portugala sa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa izazivača.


Od samog početka je bilo napeto, poeni su se sa obe strane nizali skoro ravnomerno, publika je bila na nogama. Međutim, staropazovčanke izgubljene šanse nadoknađuju vrlo brzo i okreću sva tri seta u svoju korist. Trener Rui Miguel Moreira je rekao sledeće: "Prvo što bih rekao za protivnike zaslužili su totalno pobedu, borili su se i dobro branili, igrali su pametno i držali se kao tim. Bile su odlučne u pobedi, bila je velika razlika tokom meča, dosta borbe za poene ali je na kraju domaći tim ipak bio uspešniji".



Jedinstvo je imalo sjajne završetke u svim setovima i što je najvažnije, odličan kapital za revanš meč. Prvi set je završen sa 25:18, drugi nešto teži sa 25:23 i treći, najnapetiji sa 27:25.


Trener Jovo Caković nije imao šta da zameri devojkama i rekao da brzo zaboravljaju ovu utakmicu i da se okreću ka sledećoj u Portugalu koja neće biti ni malo laka.


Druga četvrtfinalna utakmica odigraće se naredne nedelje, u četvrtak 9. februara u areni Dragao u Portu od 20 časova po lokalnom, odnosno 21 čas po našem vremenu.


Bonus VIDEO - pogledajte izveštaj sa utakmice: