VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Nova Pazova 06.02.2023.
U subotu otvorena izložba "Zima, zima e pa šta je"u Novoj Pazovi


Prva u nizu izložbi kojom Umetničko udruženje Nova Pazova obeležava deceniju postojanja pred velikim brojem posetilaca  svečano je otvorena u subotu u Galeriji Kulturno-poslovnog centra Nova Pazova. Izložba otkriva istančan dar za likovno stvaralaštvo tri umetnika – slikara realista koji su svoju inspiraciju pronašli u zimskim motivima.


Slikar Milan Đurić iz Vojke, koji je velliki prijatelj novopazovačkog Umetničkog udruženja  na zimsko stvaranje pozvao je dvojicu svojih kolega  Gorana Arsenijevića Garsiju i Borislava Protića iz Golubinaca i to  je rezultiralo nastankom 54 platna, koja su predstavljena publici.



Sve slike su stvarane uljanim bojama a tematika nas uvodi u magični svet zavejanih predela, koji u nama ne bude osećaj jeze i promrzlih prstiju, već nas vraćaju u najlepše periode detinjstva, istakla je otvarajući izložbu slikarka Željka Ćurčin.


Suorganizator izložbe pod nazivom „Zima, zima e pa šta je“ je  Centar za kulturu Stara Pazova, izložba je prodajnog karaktera i biće otvorena do 10. marta.