VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 07.02.2023.
Savetodavci Poljoprivredne stručne službe i danas u Pazovi

U cilju modernizacije i ubrzanog  procesa upisa i promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava, Ministarstvo poljoprivrede je pokrenulo proces uvođenja registrovanih gazdinstava u elektronski sistem e-Agrar. Preduslov za to je Identifikacioni broj pomoću kojeg će se prijavljivati na e-platformu a kako bi pomogli poljoprivrednicima u izdavanju istog, savetodavci iz Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica, ponovo dolaze u Staru Pazovu danas i do 13 časova će se nalaziti u sali za venčanje u zgradi Opštine.


Prilikom njihovih dolazaka prošle nedelje bilo je veliko interesovanje poljoprivrednih proizvođača.


Poljoprivredne stručna služba iz Sremske Mitrovice ima dugogodišnju saradnju sa Opštinom Stara Pazova a u planu je da budu na ovom terenu i u četvrtak 9. februara, takođe od 9 do 13 časova.