VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 08.02.2023.
Odbojkašice Jedinstva doputovale u Porto u susret četvrtfinalnom meču Challenge Cup-a (TV ARENA 3 premium,21h)

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove danas su doputovale u Porto (Portugal), gde će sutra odigrati revanš utakmicu 1/4 finala Challenge Cup-a. Odbojkašice Jedinstva odlaze sa prednosti od 3:0 u setovima, koju su ostvarile pre sedam dana u Staroj Pazovi na domaćem terenu, i imaju velike šanse da naprave istorijski uspeh za klub ali i za čitavu opštinu Stara Pazova, te da se ukoliko osvoje dva seta plasiraju u polufinale.


Da sve to sigurno neće biti tako lako kako zvuči, svedoči činjenica da Porto igra u svojoj prepoznatljivoj Dragao areni pred svojom publikom i da je to jedna izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa koja je navikla da igra teške utakmice. Prenos utakmice je na TV ARENA premium 3 u četvrtak u 21h.