VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 10.02.2023.
KK Dunav u subotu igra protiv Sloge u hali "Park" u Staroj Pazovi u 18.00

Bliži se završnica košarkaške sezone i svaka utakmica je od izuzetnog značaja, a posebno na domaćem terenu. U 22. kolu Admiralbet KLS u subotu u Staru Pazovu KK Dunav dočekuje Slogu iz Kraljeva.


Gosti se nalaze u sredini tabele a dobre rezultate pružaju ujedno i u ABA 2 ligi, pa košarkašima Dunava sigurno neće biti lako da dođu do preko potrebnih bodova. U prvom delu sezone Sloga je u Kraljevu slavila rezultatom 73:65 a u ovaj duel ulaze nakon pobede nad Dinamikom. Alasi su u prethodnom kolu poraženi na Zlatiboru ali veruju da uz pomoć navijača, mogu do pobede.


Pozivamo sve navijače, prijatelje kluba i ljubitelje košarke da dođu i podrže košarkaše Dunava u ovoj bitnoj utakmici. Utakmica se igra sutra od 18h u hali Park u Staroj Pazovi.