VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 11.02.2023.
Pioniri i kadeti FK Jedinstvo sinoć otputovali na pripreme u Igalo

Pioniri i kadeti FK Jedinstvo već po tradiciji otputovali su na pripreme u Igalo. 55 momaka će, uz šest trenera, u narednih nedelju dana usavršavati svoje sportske veštine u susret novim takmičenjima, koja im predstoje na proleće a ujedno se učiti socijalizaciji i jačati timski duh.



Predsednik FK Jedinstvo Mihal Hric naglasio je posebnu zahvalnost roditeljima koji su platili smeštaj i opštini Stara Pazova koja je finansirala put i koja je uvek znala da prepozna napore u cilju ozdravljenja staropazovačkog fudbala i vraćanja na stare staze uspeha. "Za ovih sedam dana imaće najmanje 14,15 treninga, biće socijalizovani, naučiće da žive u timu, u ekipi, u kolektivu. Nama nisu rezultati na prvom mestu već gledamo da za dve, tri godine od ovih momaka 5,6 njih zaigra u prvom timu da bi u ekipi bila bar polovina Staropazovčana, tj. momaka koji su potekli iz naše pionirsko-omladinske škole", dodao je Hric.


Dve kategorije pionira su jesenas bile prve i druge, omladinci su bili treći i kadeti drugi, što je za klub vrlo značajno kako bi i na proleće u takmičenja ušli puni elana.