VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 21.02.2023.
OK Jedinstvo bez odmora - Kreće borba za finale Challenge cup-a 2023 (TV Arena 3)

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove sastaju se sutra u polufinalu Challenge cup-a sa ekipom Lugoža iz Rumunije. Utakmica se igra od 19 časova u Hali Park. Jedinstvo je spremno da pred domaćom publikom ponovo poentira, sada  za finale. 


Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove jedina su ekipa iz Srbije koja još uvek traje u evropskom Challenge cup-u. Posle izuzetne  utakmice u Portu protiv  istoimene ekipe i plasmana u polufinale, ova generacija odbojkašica Jedinstva na čelu sa prvim trenerom Jovom Cakovićem nastavlja spremna borbu za finale Kupa izazivača protiv ekipe Lugoža iz Rumunije.


Ceo decembar, januar i februar odbojkašice staropazovačkog Jedinstva  u brzom ritmu beleže pobede igrajući utakmice na svaka tri dana. Atmosfera u timu je dobra pred prvi meč sa rumunskom ekipom a kada kontinuirano pobeđujete, umor i svi problemi se zaboravljaju, ističe prvi trener Jovo Caković.


Prvi polufinalni susret  Kupa izazivača 2023 igra se sutra od 19 časova u staropazovačkoj Hali Park, dok je revanš u sredu, 1.marta u dvorani Joan Kunst Germanesku u Lugožu. Obe utakmice direktno će prenositi TV Arena Sport 3 .