VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 23.02.2023.
Prvo zasedanje Skupštine opštine Stara Pazova u ovoj godini: Usvojeni planovi ustanova i Mesnih zajednica

Danas je održano  prvo ovogodišnje zasedanje Skupštine opštine Stara Pazova.


Po usvajanju zapisnika sa prethodne, 26. sednice, iz decembra prošle godine, usvojen je predloženi dnevni red sa 33 tačaka za 27. sednicu Skupštine Opštine.


Lokalni odbornici razmotrili su Program rada i Finansijski plan za 2023. godinu Narodne biblioteke „Dositej Obradović“, Centra za kulturu Stara Pazova, Centra za socijalni rad Opštine Stara Pazova, Crvenog krsta Stara Pazova, Turističke organizacije Opštine Stara Pazova, Doma zdravlja Dr Jovan Jovanović - Zmaj, PU Poletarac i PU Radost.


Pred Skupštinom su se našli Finansijski planovi svih 10 Mesnih zajednica staropazovačke Opštine za 2023. godinu kao i više Pravilnika kojima se uređuje unutrašnja organizacija Opštinske uprave.


Odbornička pitanja odnosila su se na donošenje plana o postavljanju objekata za deponovanje i separaciju rečnih agregata, pripremu plana o kvalitetu vazduha u opštini Stara Pazova, kao i na asfaltiranje puta između Vojke i Krnješevaca.


Zasedanju lokalnog Parlamenta prisustvovalo je 43 odbornika i odbornica.