VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 26.02.2023.
Odbojkašice Jedinstva večeras igraju finale Kupa Srbije u Ubu (RTS 2 u 19.00)

Odbojkašice Jedinstva su ponos opštine Stara Pazova i to su pokazale mnogo puta. Pobedivši u sredu u prvoj utakmici polufinala Challenge Cup-a Rumuniju dokazale su da su dostojne evropskog takmičenja.


Da podsetimo, OK Jedinstvo je poslednji put osvojio Kup Srbije u sezoni 2016/17. Večeras je savršena prilika da se to ponovi.


Staropazovačke odbojkašice gostuju ekipi Uba u velikom finalu Kupa Srbije i pokušaće još jednom da dokažu zašto su najbolji tim u državi. Trener Jovo Caković ističe da ove godine igraju na tri fronta, utakmice su svaki treći dan te da su devojke u svakom trenutku spremne da daju sve od sebe.


Finale 57. Kupa Srbije između Jedinstva i Uba odigraće se u Hali sportova na Ubu od 19 sati, sve ulaznice su rasprodate, očekuje se odlična atmosfera ali i pobeda naših devojaka. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na programu RTS 2.