VEST: "Gastro Srem" u Novoj Pazovi od 6. do 8. septembra u TC Big Pazova • Od 01.09. do 31. 10. počinje akcija Najbolјa cena u oko 2.500 maloprodajnih objekata.• RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Nova Pazova 27.02.2023.
Zlato na seniorskom prvenstvu Vojvodine za Đorđa Grubića iz KK "Mladost" Nova Pazova

U Nedelju 26. Februara u Novom Bečeju održano je Prvenstvo Vojvodine za seniore. U svom prvom nastupu u seniorskoj konkurenciji član Karate kluba Mladost iz Nove Pazovr Đorđe Grubić osvojio je zlatnu medalju i titulu prvaka Vojvodine u kategoriji do 67kg.


Odmah po nastupu Đorđe je otputovao za Beograd, gde se pridružio kolegama na Školskom Prvenstvu Beograda gde je osvojio još jednu zlatnu medalju, ovoga puta za 9. beogradsku gimnaziju "Mihajlo Petrović Alas", a u konkurenciji učenika 3. i 4. godine srednje škole.


Takođe, član ovog kluba Marko Gnjidić, učenik ETŠ Zemun, osvojio je bronznu medalju u konkurenciji učenika 1. i 2. godine srednje škole. Sa ovim i medaljama osvojenim na Školskom prvenstvu Vojvodine prethodnog dana, KK "Mladost" će imati šestoro predstavnika na Školskom prvenstvu Srbije.