VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 07.04.2023.
Predsednik Đorđe Radinović obišao dve romske porodice u Staroj Pazovi uoči 8. aprila, Svetskog dana Roma

Međunarodni dan Roma obeležava se svake godine 8. aprila, povodom tog značajnog datuma  za ovu nacionalnu manjinu predsednik opštine Đorđe Radinović posetio je danas dve porodice preduzetnika iz Stare Pazove I tom prilikom im uručio po televizor.


Uoči Međunarodnog dana Roma predsednik opštine, Đorđe Radinović posetio je dve romske porodice predzetnika u Staroj Pazovi.  Ovom prilikom predsednik je obišao prodavnicu I servis mobilnih telefona koja je u vlasništvu Nenada Jovanovića I autolakirersku firmu Đorđa Jovanovića.


Opština Stara Pazova je pre nekoliko godina realizovala projekat izgradnje stanova za stambeno ugrožene pripadnike Romske populacije na njenoj teritoriji, a projekat koji se sada realizuje vezan je za ekukaciju I unapređenje uslova za Rome preduzetnike.Postizanje kvalitetnijih uslova za život građana romske nacionalnosti staropzovačke opštine jedan je od prioritetnih opredeljenja lokalnog rukovodstva, gde se kontinuirano radi na unapređenju životnog standarda Roma I promociji jednakosti kao I podsticanje romske zajednice da što više učestvuju u obrazovnom sistemu I privatnom preduzetništvu. “Danas smo obilazili Rome, one koji se bave određenim poslovima koji su uspešni i koji su se jako lepo snašli, koji su se integrisali i koji živew onako kako bi rebalo da se živi u 21. veku. To jeste cilj romske organizacije i Opštine Stara Pazova, da integrišemo Rome, da završavaju školu, da se bave onim što znaju, da se bave poslom i da sa svojim porodicama žive od tog posla” izjavio je predsednik opštine Đorđe Radinović.


Predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović čestitao je ovom prilikom svim pripadnicima ove nacionalne manjine Svetski dan Roma.