VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 15.04.2023.
Ko radi, ko ne radi, a ko dežura tokom Uskršnjih praznika?

Uskršnji praznici – Veliki petak, Velika subota, Vaskrs, Vaskrsni ponedeljak (a crveno slovo je i Vaskrsni utorak) – počinju 14. aprila 2023. Za razliku od prethodnih godina, retko ko će uspeti da spoji Uskrs sa Praznikom rada, koji pada u ponedeljak i utorak (1. i 2. maj).


Radno vreme trgovinskih i ugostiteljskih objekata biće izmenjeno. Po tradiciji, na Veliki petak, radno vreme će biti skraćeno, u subotu će biti uglavnom sve redovno, a na dan Uskrsa, u nedelju 16. aprila, skoro svi trgovinski i ugostiteljski objekti biće zatvoreni.


U Domu zdravlja Dr Jovan Jovanović Zmaj biće organizovana dežurstva: Odeljenje opšte medicine u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Banovcima dežuraće 14., 15. i 17. aprila od 8 do 14 časova, dežurna pedijatrija biće u Staroj Pazovi i radiće od 8 do 14 časova. Kovid ambulanta će takođe raditi od 8 do 14 časova. Laboratorija za potrebe Kovid ambulante dežuraće od 7 do 10.30. Tokom praznika radiće apoteka u Staroj Pazovi, od 8 do 14 časova. Na dan Uskrsa opšta medicina dežura od 8 do 12h u Staroj i Novoj Pazovi kao i u Starim Banovcima sa apotekom u Staroj Pazovi. Pedijatrija i covid ambulanta neće raditi. Služba hitne medicinske pomoći dežura 24h u Staroj i Novoj Pazovi a dijaliza radi u ustaljenom radnom vremenu.


JKP Čistoća neće odnositi smeće u mestima koja su predviđena rasporedom za petak i ponedeljak. Dežurne službe prazniće samo velike kontejnere. Pijace u Staroj i Novoj Pazovi nece raditi u nedelju. Sahrana neće biti do ponedeljka. Za vreme praznika parkiranje u Staroj Pazovi se neće naplaćivati.


Poslovnice "Pošte" u svim mestima opštine Stara Pazove neće raditi na Veliki Petak, Subotu, Uskrs i drugi dan Uskrsa. Prvi radni dan je u utorak, 18. aprila.


JKP Vodovod i kanalizacija neće raditi za Uskrs. Dežurnu službu u slučaju nekog kvara možete pozvati na broj telefona 310-330.


„Lasta“ će putnike tokom uskršnjih praznika prevoziti po nedeljnom rasporedu polazaka, od petka do ponedeljka.


Tokom uskršnjih praznika, od petka 14. do ponedeljka, 17. aprila, filijale brojnih banaka neće raditi. Podsećamo vas da su usluge elektronskog bankarstva na raspolaganju 24/7.


U toku je prolećni raspust koji traje do kraja vaskršnjih praznika. Prvi školski dan je, dakle, sreda, 19. april 2023.


Podsećamo, do kraja godine, posle Praznika rada, ostaje još samo jedan državni praznik: Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembar i spada u petak, neradan dan.