VEST: Nastavlјa se potraga za muškarcem koji je ubio policajca u Loznici, pretraga leve i desne obale Drine. • Dva dana piva i muzike: Za vikend 4. festival piva u Novoj Pazovi • 4. Fijakerijada u Vojki 20. jula. • FK Jedinstvo novu sezonu dočekuje na terenu FK Feniks 1995. • Vrelina nas ne napušta, ponegde moguće nepogode – do 37 stepeni. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 17.04.2023.
U Staroj Pazovi organizovana avantura najlepših uskršnjih jaja!


Povodom najradosnijeg dečjeg praznika - Uskrsa, Lokalna fondacija Stara Pazova organizovala je donatorsko humanitarnu avanturu usrkšnjeg jajeta. Preko stotinu dečice je zajedno sa roditeljima osmišljavalo izgled jajeta a sve to im je bilo omogućeno od strane sponzora koji su podržali događaj. Najvrednija nagrada za najlepše ukrašeno jaje je bila bicikl. Ponosni vlasnik je osmogodišnji Vladimir Opavski koji pohađa OŠ "Heroj Janko Čmelik" a novi bicikl će mu baš dobro doći!



Ovo je šesti put da Lokalna fondacija Stara Pazova organizuje ovaj događaj na Uskrs s tim što su se poslednje tri godine fokusirali na najmlađe jer je bitno da i oni shvate koliko je humanost važna. Nikola Rajković, jedan od osnivača Lokalne fondacije, rekao je da je skuvano preko 300 jaja u čemu im je pomogla narodna kuhinja Crvenog krsta a ta ista jaja se neće baciti već će biti podeljena korisnicima narodne  kuhinje. Takođe, sva prikupljena sredstva od kotizacija će biti uplaćena na račun fondacije i na taj način biće iskorišćena za neke naredne konkurse sugrađana, što i jeste cilj postojanja ovog udruženja.



Ovom prilikom su bile dodeljivane i nagrade za nedavno organizovan likovni konkurs u svim osnovnim školama u Opštini. Jana Stojanović iz Nove Pazove je za najbolji rad dobila platno na kom će moći dalje da usavršava svoj talenat.